Levering

Alles over productie, verzending en levering

De leveringen van onze NFC visitekaartjes verlopen via de pakketbezorgers van PostNL. Wanneer wij het pakketje verzenden, zal het over het algemeen de volgende dag bij jou tussen 08:00 en 18:00 worden bezorgd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, want wij zijn van PostNL afhankelijk. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen bij ons 4,95 en wordt verzonden als brievenbuspakket.

Track and trace

Zodra je pakket gereed is voor verzending, ontvang je een e-mail met daarin de track & trace code. Hierin wordt een indicatie van het tijdstip van levering getoond.

Je pakket duurzaam bezorgd

PostNL rijdt steeds meer elektrisch, bezorgen meer op de fiets en vervangen fossiele brandstoffen voor duurzame alternatieven. Een van de redenen dat wij voor PostNL gekozen hebben. Zij garanderen dat ze jouw pakketten met netto nul CO₂ bezorgen.

duurzame levering PostNL

Levertijden

Wij doen ons uiterste best om het door jou bestelde product zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, zullen wij dezelfde dag nog behandelen. Mocht dit niet het geval zijn, dan brengen wij je daar van op de hoogte. De levertijd is, na akkoord op het ontwerp, gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Dit is afhankelijk van de grote van de order.

Veel gestelde vragen

Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen   4,95,- (Verzending brievenbuspakketje).

Ja, dat kan. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wij versturen het pakket altijd blanco zonder opdruk of logo. Op het verzendlabel vind je de afzender, ontvanger en referentienummer.

In de meeste gevallen is het pakket nog niet gescand. Dit gebeurt vaak in de nacht voor de bezorgdatum of uiterlijk in de ochtend op die dag zelf. Kijk daarom goed hoe laat jouw pakket is verzonden.

In de meeste gevallen is het pakket nog niet gescand. Dit gebeurt vaak in de nacht voor de bezorgdatum of uiterlijk in de ochtend op die dag zelf. Kijk daarom goed hoe laat jouw pakket is verzonden.

Je adres is niet compleet of onbekend. In de meeste gevallen stuurt PostNL het pakket terug naar Wizard card. Soms kun je via de PostNL App zelf wijzigingen doorgeven. Wordt het pakket retour gezonden? Wij nemen contact met je op zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, om te overleggen of het pakket opnieuw verzonden mag worden.

Na 7 dagen stuurt PostNL het pakket terug naar Wizard card. Wanneer het pakket bij ons retour is gekomen, nemen wij ook contact met je op om te overleggen wat er met het pakket mag gebeuren.

Ja, in veel gevallen kan je de bestelling al binnen twee of drie werkdagen verwachten. Neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Wizard card stuurt alle pakketten met PostNL. Ook naar België en andere landen.

Bestel je nieuwe visitekaartje eenvoudig online!

visitekaartje bezorging