Printkwaliteit

Alles over de printkwaliteit van onze visitekaartjes.

Kwaliteit en personalisering staan bij ons op nummer 1. Om hoge kwaliteit visitekaartjes te kunnen leveren, hebben wij gekozen voor ReTransfer printers. Dit is een speciale printtechniek waarmee de kaart volledig kan worden geprint. Dus zonder witte randen.

Hoe werkt ReTransfer printing?

Een ReTransfer printer is een speciaal type kaartprinter. De naam komt van het Engelse woord ‘to retransfer’ af. De letterlijke vertaling is dan ook ‘opnieuw overdragen’. Deze naam is ontstaan door de manier waarop deze printer print. Met retransfer-technologie wordt de afbeelding eerst op een film afgedrukt en vervolgens overgebracht naar het NFC visitekaartje

printmethode NFC visitekaartjes

Kleur opbouw

Bij Wizard card worden alle plastic visitekaartjes, dubbelzijdig en full color CMYK geprint. Met de kleuren Cyaan, Magenta en Yellow kunnen we circa 16.000 verschillende kleurvariaties maken. De K staat voor zwart en wordt veelal gebruikt voor teksten en de QR-code. Met onze full color printers kunnen wij ook afbeeldingen in hoge kwaliteit printen.

Geen witte randen

Doordat wij beschikken over professionele ReTransfer printers, kunnen wij jou ontwerp randaflopend op de plastic visitekaartjes printen. Je hebt dus geen last van witte randen.

Snelle levering

Doordat wij zelf over professionele printers beschikken, kunnen wij snel leveren. In de meeste gevallen al binnen 3 werkdagen.

Voor en nadelen van ReTransfer printing

Voordelen

  • Hoge printkwaliteit
  • Over-the-edge-printing. Dus geen witte randjes aan de buitenkant

Nadelen

  • Kan niet printen in monochroom kleuren zoals goud, zilver en wit
  • Sommige felle kleuren zoals oranje, groen, Pearl effecten metallic kleuren, fluor kleuren of specifieke huisstijl kleuren zijn niet goed genoeg met Full Colour druk te reproduceren. De kleuren kunnen dus soms iets afwijken van de huisstijl kleur.

Bestel je nieuwe visitekaartje eenvoudig online!

visitekaartje bezorging