Betalen

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende betaalmethoden die we accepteren en hoe je gemakkelijk en veilig kunt betalen, voor onze producten en diensten. We willen het betaalproces voor onze klanten zo soepel en eenvoudig mogelijk maken, zodat wij snel aan de slag kunnen met het maken van jouw digitale visitekaartjes.

Betaalopties

Kies de makkelijkste manier om je artikelen te betalen. Wij bieden de volgende betaalopties;

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Vooruitbetalen

Vooruitbetaling

Indien je kiest voor vooruitbetaling dien je het totaalbedrag van de factuur handmatig naar ons over te maken per bank.

Onze bankgegevens zijn:

  • IBAN nummer: NL34 INGB 0008 7319 30
  • BIC nummer: INGBNL2A
  • Wizard card te Groesbeek

Vergeet niet het factuurnummer te vermelden bij de betaling.

Verzendkosten & BTW

Bij het afronden van je bestelling worden de verzendkosten automatisch toegevoegd aan het totaalbedrag. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €4,95, ongeacht het gewicht of de grootte van het pakket. Indien je bestelling uit meerdere pakketten bestaat, worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat onze prijzen exclusief 21% btw en verzendkosten zijn.

Veel gestelde vragen

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, zullen we de factuur als bijlage van de ontvangstbevestiging naar jouw e-mailadres sturen. Je kunt ook inloggen op je account en je facturen downloaden in het besteloverzicht.

Indien je hebt gekozen om per bankoverschrijving te betalen, dien je het bedrag over te maken naar ons rekeningnummer: NL34 INGB 0008 7319 30

Vermeld bij het betalen altijd je factuurnummer.

Bedrijven hebben de mogelijkheid om te betalen per factuur. Kies hiervoor de optie ‘Directe bankoverschrijving’ in het bestelproces. Wij bieden een betalingstermijn van 14 dagen aan. De order wordt pas in behandeling genomen, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Let op; dit is niet mogelijk bij het afnemen van een abonnement.

Als je een een abonnement op de Card manager afneemt, betaal je direct een jaar vooruit. Daarna betaal je een vast bedrag per jaar via automatische incasso.

Hulp

Staat jouw specifieke
vraag er niet tussen?

Bekijk onze hulpdocumenten