Google review card

Het verzamelen van Google recensies was nog nooit zo eenvoudig.

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld
Google review kaart nfc
Waarom een Google review kaart?

Slechts één tik verwijderd
van een Google review…

review-kaart met eigen logo
nfc review kaart
review kaart qr

Voorzien van je eigen logo

Elke Google Review Card wordt standaard gepersonaliseerd met jouw unieke logo, dit versterkt de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf.

NFC-technologie

De review cards zijn voorzien van een NFC-chip. Hiermee kan informatie draadloos gedeeld wordt over korte afstanden.

QR-code

Voor oudere toestellen die geen NFC ondersteunen, zijn onze kaarten uitgerust met een QR-code. Zo kun je de kaart altijd gebruiken.

Probeer het zelf Scan de QR-code
Google review card voorbeeld

Wat is een Google review card?

Een Google Review Card is een slimme tool die het verzamelen van Google reviews makkelijker en sneller maakt. Dankzij de NFC-technologie komen je tevreden klanten met één tik op hun telefoon direct op jouw Google Recensie-pagina terecht. Geen gedoe met zoeken, gewoon tikken en gaan. Perfect om een stroom van positieve recensies te krijgen en je reputatie te verbeteren. Naast review kaarten voor Google bieden wij ook Tripadvisor review kaarten aan. Maak het je klanten makkelijk en zie die sterren binnenrollen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Google review pagina mobiel

Voordelen van een Google review kaart

Moeiteloos reviews verzamelen

Met een simpel scan leid je je tevreden klanten direct naar je Google recensiepagina. Maak het ze gemakkelijk om hun ervaring te delen.

Verhoog je geloofwaardigheid

Reviews zijn een directe afspiegeling van je dienstverlening. Toon de wereld dat je tevreden klanten hebt en bouw vertrouwen op.

Verbeter je Seo ranking

Meer positieve Google reviews kunnen je reputatie verbeteren binnen de zoekmachine. Een hogere ranking betekent hoger in Google, waardoor potentiële klanten je sneller vinden. Dit betekent dat wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar diensten of producten die je aanbiedt, ze jouw bedrijf sneller tegenkomen. Bovendien draagt een sterke online reputatie bij aan het vertrouwen van consumenten in jouw merk.

Lokaal vertrouwen opbouwen

Lokale bedrijven met veel positieve reviews bouwen vertrouwen op in hun gemeenschap. Mensen vertrouwen vaak op de ervaringen van hun buren bij het kiezen van diensten. Door actief te vragen om reviews, vergroot je niet alleen je reputatie, maar verbeter je ook je lokale vindbaarheid. Positieve reviews helpen je bedrijf hoger te ranken in lokale zoekresultaten, waardoor potentiële klanten je sneller vinden.

Enkele van onze tevreden klanten

In 4 stappen in huis of op kantoor

Bestel je eigen Wizard cards Al vanaf € 14,95

Nu bestellen

Bestellen

Bestel de kaart eenvoudig online via onze webshop.

Aanleveren

Na je bestelling ontvang je een mail voor het aanleveren van je logo en de Google review link.

Ontwerp

Zodra wij het logo en de link hebben ontvangen, ontvang je spoedig een ontwerp via de mail. Wanneer je hier akkoord op geeft, zal de kaart in productie genomen worden.

Verzending

Na akkoord, wordt je bestelling al binnen 24 uur (op werkdagen) verzonden.

Veel gestelde vragen

Google Review cards zijn innovatieve tools die gebruik maken van NFC-technologie. Door simpelweg de kaart dichtbij een smartphone te houden, worden klanten direct geleid naar jouw Google Recensie-pagina. Hierdoor wordt het proces van het achterlaten van een Google review voor jouw bedrijf aanzienlijk vergemakkelijkt.

De Google Review kaart werkt op de meeste moderne smartphones die voorzien zijn van NFC-technologie. Voor oudere toestellen zonder NFC, zijn onze kaarten uitgerust met een QR-code. Zo is de kaart altijd te scannen.

De kaart maakt het proces van het achterlaten van een recensie snel en moeiteloos. Klanten hoeven niet te zoeken naar jouw bedrijfspagina of handmatig informatie in te voeren. Het gemak van het gebruik van de kaart motiveert klanten om sneller en eenvoudiger hun feedback te delen.

Nee, de Google Review kaart heeft geen limiet voor het aantal keren dat deze kan worden gescand of gebruikt. Je kunt de kaart blijven gebruiken om zoveel mogelijk recensies te verzamelen.

Ja, om een review te plaatsen op Google, moeten gebruikers ingelogd zijn met een Google-account. Dit zorgt ervoor dat recensies authentiek en betrouwbaar zijn. Als iemand nog geen Google-account heeft, wordt hij of zij tijdens het proces gevraagd er een aan te maken.

Ja, je kunt absoluut twee of meer Google Review Cards bestellen, elk met een eigen, unieke link en logo. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met instructies over hoe je de verschillende Google Review links en logo’s kunt aanleveren. Stuur ons vervolgens een aparte e-mail naar info@wizardcard.nl met je bestelnummer als onderwerp. Wij zorgen er dan voor dat elke kaart wordt gepersonaliseerd met de door jou opgegeven links.

Ja, wij lezen de NFC-chip in met jouw unieke Google review link en plaatsen een QR-code op de kaart. Hierdoor is de kaart direct klaar voor gebruik. Je kunt na ontvangst dus direct aan de slag met het verzamelen van reviews.

Nee, de Google reviewkaart is een eenmalige aanschaf. Er zijn geen maandelijkse of terugkerende kosten aan verbonden.

Hulp

Staat jouw specifieke
vraag er niet tussen?

Bekijk onze hulpdocumenten