Hoe werkt het?

Snel en eenvoudig je gegevens delen

Bestel je eigen Wizard cards Al vanaf € 34,50

Nu bestellen

Laat je kaart scannen

Laat je visitekaart scannen door middel van de NFC-chip of de qr-code.

Contactgegevens opslaan

Je nieuwe lead wordt gelinkt naar jou digitale visitekaartje. Hier download hij/zij jouw contactgegevens en slaat deze op in het adresboek van de telefoon.

Je contactgegevens zijn gedeeld

Je contactgegevens zijn succesvol opgeslagen in de telefoon van je nieuwe lead.

werking nfc visitekaartje
Functies & mogelijkheden

Maak kennis met de vele voordelen

Duurzaam

Vermindert papiergebruik en draagt bij aan duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven. Daarnaast gaan plastic kaarten veel langer mee.

Kostenbesparend

Niet langer terugkomende druk- en verzendkosten. De kaart vereist slechts een eenmalige aankoop, en de contactgegevens kunnen digitaal worden aangepast.

Altijd actueel

Contactinformatie kan realtime worden bijgewerkt met onze Card manager, zonder de noodzaak voor herdruk.

Makkelijk te delen

Digitale visitekaartjes kunnen, naast de fysieke NFC-kaarten, moeiteloos worden gedeeld via e-mail, presentaties, achtergronden en sociale media. Door het verwerken van de QR-code wordt netwerken sneller en op een bredere schaal mogelijk.

Meetbaar

Meetbare resultaten die waardevolle inzichten en data-analyse mogelijk maken. Ontdek hoe effectief je kaartjes zijn op beurzen en evenementen.

Wereldwijd te gebruiken

Kan overal ter wereld worden gebruikt en gedeeld en daarom ideaal voor internationale zakelijke contacten. De gegevens kunnen ook worden vertaald in de taal naar wens.

Geen beperkingen

Geen zorgen meer over het opraken of kreukelen van kaartjes, en niet langer stapels visitekaartjes die je moet meedragen.

Deel online bestanden

Biedt de mogelijkheid om te linken naar online portfolio’s, presentaties, folders, flyers of andere digitale bestanden, wat de communicatie verrijkt.

Delen van social media

Maakt het eenvoudig om professionele social media profielen te delen, denk aan Facebook, X, YouTube en LinkedIn.

Geschikt voor video calls

Door simpelweg de QR-code voor de webcam te houden, kunnen deelnemers deze van afstand scannen, wat het netwerken tijdens virtuele bijeenkomsten vergemakkelijkt en verrijkt.

Hygiƫnisch en veilig

Biedt een contactloze manier om informatie te delen, wat bijdraagt aan gezondheid en veiligheid.

Uniek

Met deze unieke vorm van netwerken, weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat.

Deel gemakkelijk en veilig jouw contactgegevens met de digitale visitekaartjes van Wizard card.

Card manager

Haal alles uit je visitekaartjes

Met behulp van onze Card Manager kun je eenvoudig zelf de gegevens op jouw digitale visitekaartjes beheren. Of je nu gegevens wilt aanpassen, toevoegen of analyseren, je kunt het allemaal zelf doen met deze handige tool.

Dashboard

Wat is een NFC visitekaartje?

Een NFC visitekaartje is een plastic kaart met een kleine microchip erin verwerkt. Deze chip kan worden gescand door de meeste smartphones en zal linken naar je digitale visitekaartje.

Op deze manier deel je in enkele seconden jouw contactgegevens. Deze gegevens kunnen ook direct worden opgeslagen in het adresboek van de telefoon.

Deze bedrijven gingen je voor

Near Field Communication-technologie

NFC sticker

De NFC-sticker is een handige aanvulling om je digitale visitekaartje nog makkelijker te delen. Bevestig de sticker op je telefoon, tablet of laptop en het delen van je visitekaartje wordt een fluitje van een cent. Zo draag je het altijd bij je.

NFC stickers

In 4 stappen in huis of
op kantoor

Bestel je eigen Wizard cards Al vanaf € 34,50

Nu bestellen

Plaats je bestelling eenvoudig online

Bestel jouw gewenste aantal visitekaartjes. Of je nu een klein of groot aantal kaarten nodig hebt, onze online bestelmodule maakt het eenvoudig om jouw bestelling te plaatsen.

Lever de bestanden en contactgegevens aan

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een mail over het aanleveren van logo’s, afbeeldingen, profielfoto’s en contactgegevens. Deze kun je vervolgens mailen naar info@wizardcard.nl, onder vermelding van het bestelnummer.

Ontvang binnen 2 werkdagen een ontwerp

Zodra wij alle bestanden hebben ontvangen, kunnen wij voor je aan de slag. Wij zullen zowel de fysieke kaart als het digitale visitekaartje opmaken in jullie huisstijl. Het aanleveren van een eigen ontwerp is ook mogelijk. Je ontvangt altijd een ontwerp van ons incl. qr-code.

De kaarten worden verzonden

Zodra de order akkoord is, gaan de kaarten in productie. Je ontvangt deze dan binnen enkele werkdagen in huis.

Veel gestelde vragen

Een digitale visitekaartje is een moderne en praktische manier om jouw contactgegevens te delen, deze vervangt het traditionele papieren kaartje. Het bevat alle informatie die je wilt delen, zoals de naam, bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer, e-mailadres en social media-accounts, maar dan in een digitale vorm.

Er zijn verschillende manieren om jouw digitale visitekaartje te delen, dit kan bijvoorbeeld via een QR-code, NFC, e-mail, Whatsapp, Google of Apple Wallet. Onze fysieke visitekaartjes zijn standaard voorzien van een QR-code en NFC-chip.

Ja, met de card manager kun je jouw digitale visitekaartjes beheren. Dit bevat 1 hoofdgebruiker die bij alle kaarten kan.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een digitaal visitekaartje, zoals:

 • Het is milieuvriendelijk
 • Altijd up-to-date
 • Makkelijk te delen
 • Deel meer informatie
 • Extra functionaliteit
 • Betere leadgeneratie
 • Kostenbesparend
 • Eenvoudig te beheren
 • Internationaal inzetbaar

Ja, jouw digitale visitekaartje kan gemakkelijk worden opgeslagen op jouw smartphone, bijvoorbeeld in de Google Wallet of Apple Wallet. Dit is beschikbaar in combinatie met een Card Manager Pro abonnement.

Nee, je hebt geen app nodig om een NFC visitekaartje te lezen. De meeste smartphones zijn tegenwoordig standaard uitgerust met een NFC-lezer en kunnen dus NFC visitekaartjes lezen.

Ja, dat kan. Als iemand geen NFC-compatibele smartphone heeft, kun je altijd nog jouw digitale visitekaartje delen via de QR-code.

Een NFC-chip in een visitekaartje kan een oneindig aantal keren gescand worden, zonder dat de chip slijt of op raakt. Dit komt doordat NFC-chips geen batterij of energiebron nodig hebben. Dit maakt NFC een duurzame en kosteneffectieve technologie voor toepassingen zoals digitale visitekaartjes.

Ja, digitale visitekaartjes zijn veilig. De profielen worden niet weergegeven in zoekmachines en zijn alleen bereikbaar via de unieke link. Daarnaast zijn alle contactgegevens bij ons veilig opgeslagen op een Nederlandse server. Wanneer een kaart kwijtraakt, kunnen wij deze online blokkeren.

Ja, NFC is veilig, omdat NFC-technologie slechts op korte afstand werkt en daarom minder vatbaar is voor ongeautoriseerde toegang.

Op een digitaal visitekaartje kun je veel meer kwijt dan op een standaard papieren visitekaartje. Naast de basisinformatie zoals jouw naam, bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer en e-mailadres, kun je ook andere gegevens en informatie delen zoals social media-accounts, website, digitale brochures, links naar product- of dienst informatie en links naar video’s.

Ja, zowel de NFC sticker als de NFC visitekaart is direct klaar voor gebruik. Het koppelen aan jouw digitale visitekaartje, doen wij namelijk al voor je. Bij de aankoop van een visitekaartje krijg je ook een handleiding meegeleverd. In deze handleiding staan handige tips voor het het gebruik van de kaart.

Hulp

Staat jouw specifieke
vraag er niet tussen?

Bekijk onze hulpdocumenten

Je eigen digitale
visitekaartje

 • Binnen 2 dagen in huis
 • Jouw eigen design
 • Uitstekend beoordeeld