Hoe werkt de Wizard card?

Met de Wizard Card deel je in 2 seconden jouw digitale visitekaartje. Hou de kaart simpelweg bij een smartphone en je digitale visitekaartje zal worden geopend. Zo deel je eenvoudig al je contactgegevens, social media en meer.

NFC TAP

De Wizard Card is voorzien van een NFC chip. NFC staat voor Near-field communication. Dit is een draadloze manier om kleine hoeveelheden informatie uit te wisselen binnen een straal van 10 centimeter.

Hoe te gebruiken?

1.Tap de kaart op je telefoon

2. Klik op de notificatie

QR-code scan

Voor de oudere toestellen zonder NFC, hebben wij de kaarten voorzien van een QR-code.

Hoe te gebruiken?

1. Open camera app

2. Scan de QR-Code

3. Klik op de notificatie

Android

Nieuwe toestellen van de bekendste fabrikanten, zoals Samsung, Apple en Huawei hebben nagenoeg altijd NFC. Ook bij veel nieuwe Android-modellen van bijvoorbeeld Sony, LG, Xiaomi, Nokia, Motorola, Oppo, OnePlus en HTC kan je een NFC-taglezer verwachten. De NFC chip op de meeste Android telefoons bevinden zich in het midden van de achterzijde van het toestel.

 

Apple IOS

De Apple toestellen zijn sinds 2017 voorzien van NFC chip. Het ‘tappen’ via de NFC-taglezer is geschikt voor alle IPhones vanaf de iPhone 6 met IOS14 geïnstalleerd. 

NFC instellen op een IPhone 7, 8 of X met IOS14, bekijk de video.

Deel je visitekaartje
tijdens een video meeting

Maak een videogesprek persoonlijker door je visitekaartje te gebruiken. Hoe dan? Onze visitekaartjes zijn naast NFC ook voorzien van een QR-code. Dit maakt het mogelijk om iemand jouw visitekaartje te laten scannen van afstand. Houd de QR-code simpelweg voor je camera en men zal deze kunnen scannen. Zo maak je ook op afstand een goede indruk!