Upload je ontwerp

Bestanden aanleveren

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: zip, pdf, eps, ai, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Zorg ervoor dat je ontwerpen in het volgende formaat opstuurt: 55×86.6 mm. Klik hier voor meer info over het opmaken van je ontwerp.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.

   Veel gestelde vragen

   Als je bestand te groot is om te versturen via het formulier, kun je gebruik maken van WeTransfer. WeTransfer is een gratis online dienst waarmee je grote bestanden tot 2GB kunt versturen. Je uploadt je bestand(en) naar WeTransfer en vermeld hierbij je bestelnummer. Zo weten wij voor welke bestelling de bestanden bedoeld zijn.

   Zodra je je ontwerp hebt geĆ¼pload, ontvang je van ons een bevestiging. We zullen je ontwerp vervolgens controleren en eventuele problemen met je bespreken.

   Nee, wij zullen eerst het ontwerp controleren en daarna de qr-codes toevoegen. Je ontvangt altijd nog een digitale proefdruk inclusief de qr-codes.

   Dat is niet nodig, dit doen wij namelijk voor je. Omdat er veel mogelijk is met onze card manager qua ontwerp, is er kennis van HTML en CSS nodig. Wij zullen de vormgeving aanpassen naar de vormgeving van jullie website of het ontwerp van de fysieke kaarten.

   Hulp

   Staat jouw specifieke
   vraag er niet tussen?

   Bekijk onze hulpdocumenten