NFC stickers

De handige tool voor het delen van je digitale visitekaartje

Ben je op zoek naar een handige en innovatieve manier om contactgegevens te delen? Dan zijn NFC stickers de perfecte oplossing voor jou. NFC staat voor Near Field Communication en biedt de mogelijkheid om draadloos informatie uit te wisselen tussen twee apparaten die dicht bij elkaar zijn geplaatst. NFC stickers zijn een handige en efficiƫnte manier om deze technologie te gebruiken. Op deze pagina zullen we uitleggen wat NFC stickers zijn, hoe ze werken en wat de voordelen zijn.

Wat is een NFC sticker?

Een NFC sticker is een handig kleine tool die gebruik maakt van Near Field Communication (NFC) technologie. Hiermee kun je draadloos gegevens uit wisselen. Het is een type tag dat kan worden geprogrammeerd om specifieke taken uit te voeren wanneer het in contact komt met een compatibel apparaat. Bij Wizard Card bieden we NFC stickers aan als een handige tool om je digitale visitekaartje te delen.

NFC stickers

Hoe werkt een NFC sticker?

Een NFC-sticker werkt door middel van de Near Field Communication-technologie, die draadloze communicatie mogelijk maakt tussen twee apparaten die zich binnen een straal van enkele centimeters bevinden. De sticker bevat een kleine chip met informatie die kan worden gelezen door een NFC-compatibel apparaat, zoals een smartphone. Door simpelweg de sticker tegen het apparaat te houden, wordt de informatie uitgelezen. NFC-stickers zijn eenvoudig te programmeren en bieden een handige manier om contactgegevens en andere informatie te delen.

Specificaties van onze NFC tags?

Onze NFC stickers zijn speciaal ontworpen voor jouw smartphone. De stickers zijn waterdicht dankzij de epoxy-laag en hebben een extra metaallaag, waardoor ze ook functioneren op metaaloppervlakken zoals je smartphone. Je plakt de sticker eenvoudig op met de 3M plaklaag en kunt vervolgens zonder problemen je telefoon gebruiken. De sticker heeft een diameter van slechts 30 millimeter en een dikte van 2,05 millimeter, waardoor deze altijd plat aanvoelt als je de telefoon vast hebt.

Details:

  • Bovenzijde voor zien van Epoxy-laag*
  • 3M plaklaag
  • Grootte: 30mm
  • Dikte: 2,05mm

*De platte nfc tags zijn niet voorzien van een epoxy laag. Hierdoor zijn ze geschikt om te plakken achter een telefoonhoesje.

Wat zijn de voordelen van NFC stickers?

NFC-stickers bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele visitekaartjes en andere digitale visitekaartjes. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  1. Gemakkelijk te gebruiken: NFC-stickers maken het delen van je digitale visitekaartje eenvoudig en snel. Door simpelweg de sticker tegen een smartphone te houden, kunnen mensen jouw digitale visitekaartje direct openen en je gegevens opslaan in hun telefoonboek.
  2. Milieuvriendelijk: Doordat NFC-stickers ontelbare keren gebruikt kan worden, zijn ze een duurzamer alternatief voor traditionele visitekaartjes.
  3. Geen app nodig: Om een NFC tag te gebruiken, hoeft de ontvanger geen speciale app te downloaden. De NFC-technologie is standaard ingebouwd in de meeste moderne smartphones.

Kortom, NFC-stickers bieden veel voordelen en kunnen een waardevol instrument zijn in het delen van je contactgegevens en informatie.

NFC stickers kopen

Als je op zoek bent naar NFC tags kopen, doe het dan bij Wizard Card. Wij bieden een uitstekende service en hebben naast NFC stickers ook NFC visitekaarten. Of je nu op zoek bent naar NFC-stickers/ NFC-tags of andere NFC-chips, bij Wizard Card ben je aan het juiste adres. Dus wil jij een handige tool om je visitekaartje te delen, dan zijn NFC stickers zeker iets om te overwegen.

Veel gestelde vragen

Nee, onze NFC-stickers zijn niet aanpasbaar of te personaliseren met logo’s of ontwerpen. We bieden echter wel een aantal verschillende kleuren aan om uit te kiezen.

Ja, de sticker is direct klaar voor gebruik. Het koppelen aan jouw digitale visitekaartje, doen wij namelijk al voor je. Bij de aankoop van een NFC sticker krijg je ook een handleiding meegeleverd. In deze handleiding staat waar je de NFC sticker het best kunt plakken op jouw telefoon. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Hulp

Staat jouw specifieke
vraag er niet tussen?

Bekijk onze hulpdocumenten

Je eigen NFC sticker

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld