Reseller worden?

Ben je op zoek naar een manier om je klanten professionele digitale visitekaartjes te bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met ons veelzijdige platform kunnen we digitale visitekaartjes op maat leveren aan jouw klanten. Als reseller heb je de flexibiliteit en het gemak om zelf de gegevens te beheren en het ontwerp van het digitale visitekaartje te bepalen. Zo kun je jouw klanten een gepersonaliseerd en professioneel visitekaartje aanbieden.

Digitale visitekaartjes leveren met ons platform

Ons reseller programma biedt tal van voordelen voor jou als reseller. Zo kun je gebruik maken van onze expertise en ervaring op het gebied van digitale visitekaartjes en heb je toegang tot ons uitgebreide platform en onze tools.

Om meer te weten te komen over ons reseller programma, vul je eenvoudigweg het onderstaande formulier in. We zullen je aanvraag binnen 5 werkdagen beoordelen en je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Het indienen van een aanvraag is geen garantie op een reseller account, maar we kijken er wel naar uit om met jou samen te werken!

Wat moet je in huis hebben

Als reseller verzorg je zelf het digitale visitekaartje via de Card manager. Hiervoor is kennis van HTML en CSS nodig. Daarnaast verzorg je ook het invoeren van de contactgegevens van jouw klant. Onze card manager is voorzien van CSV import functie, hiermee kunnen eenvoudig alle velden worden gevuld. Kennis van Excel is dus een pre.

Het ontwerp van de fysieke kaarten dient opgemaakt te worden in Adobe Indesign. Als reseller voorzie je de kaarten zelf van een QR-code. Wij zullen de kaarten printen, inlezen en verzenden.

Voorbeelden van digitale visitekaartjes

Resellerformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)