Ga terug

Hoe werkt Apple Wallet?

Apple Wallet, voorheen bekend als Passbook, is een digitale portemonnee-app ontwikkeld door Apple. Het wordt standaard geïnstalleerd op iPhones, iPads, iPod’s en Apple Watches, waardoor gebruikers hun pasjes, tickets, lidmaatschapskaarten, coupons en meer op één handige plek kunnen bewaren en beheren.

Voordelen van Apple wallet

Met Apple Wallet kun je moeiteloos digitale versies van diverse kaarten opslaan, zoals creditcards, bankpassen, vliegtickets, concerttickets, bioscoopkaartjes, klantenkaarten en zelfs digitale visitekaartjes. Deze digitale passen zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen direct worden gebruikt, zonder dat je fysieke pasjes hoeft mee te dragen.

Hoe open je de Apple wallet?

Het openen van de Apple Wallet op je iPhone kan worden gedaan door simpelweg op het Wallet-pictogram op je beginscherm te tikken.

IPhone X of nieuwer

Als je een iPhone X of nieuwer model hebt met Face ID, kun je de Apple Wallet ook openen door dubbel te klikken op de rechter zijknop en vervolgens naar boven te vegen op het vergrendelscherm.

Houd er rekening mee dat de beschikbare functies en mogelijkheden van Apple Wallet kunnen variëren afhankelijk van de versie van iOS en de compatibiliteit met je Apple-apparaat. Het is altijd het beste om de laatste updates van Apple te controleren en vertrouwd te raken met de specifieke functies van jouw apparaat.

Apple wallet app icoon

Je eigen digitale
visitekaartje

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld