Klantenportfolio

Een kijkje in ons uitgebreide klantenbestand

Hier vind je een selectie van enkele van onze grootste klanten. We zijn super trots op de samenwerkingen die we met hen hebben opgebouwd. Op deze pagina lichten we een aantal van deze toppers uit en delen we hoe we samen tot geweldige resultaten zijn gekomen. Van internationale namen tot sterke lokale spelers, elk van onze klanten heeft iets bijzonders. Neem een kijkje en laat je inspireren door de verschillende manieren waarop we hen hebben geholpen te schitteren in hun vakgebied! Alle contactgegevens zijn geanonimiseerd en de namen die worden getoond zijn fictief om de privacy van onze klanten te waarborgen.

Case

Lekker kerker food

Als gerenommeerd familiebedrijf in de kaasindustrie, is Lekkerkerker Food expert in het maken van zowel traditionele als vegan roomkaas. Met onze digitale visitekaartjes hebben we hen geholpen hun innovatieve benadering en ‘can do’-mentaliteit uit te dragen. Deze kaartjes vergroten niet alleen hun netwerk en marktbereik, maar benadrukken ook hun specialisatie in vegetarische en vegan kaasoplossingen.

Case

Leonardo Hotels

Bij Wizard Card zijn we trots op onze samenwerking met Leonardo Hotels en Apollo Hotels, onderdeel van de prestigieuze Fattal Hotel Group. Onze digitale visitekaartjes onderstrepen hun toewijding aan hoogwaardige service en stijlvol design. Deze kaartjes bieden een moderne, efficiënte manier voor het hotel om in contact te blijven met gasten en zorgen voor een naadloze netwerkervaring, passend bij hun belofte van aandacht voor elk detail.

Case

Interfood

Interfood is een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen en zuivelingrediënten voor de industriële voedingsmiddelen- en drankenmarkten. Onze digitale visitekaartjes worden gebruikt in al hun vestigingen wereldwijd, wat de internationale aanwezigheid en het professionele netwerk van Interfood ondersteunt. Deze kaartjes bieden een naadloze en effectieve manier om contacten te leggen en te onderhouden.

Case

Ginaf trucks

Voor Ginaf Trucks, een fabrikant van vrachtwagens, heeft Wizard Card op maat gemaakte digitale visitekaartjes ontwikkeld. Ginaf Trucks is bekend om hun innovatieve en robuuste vrachtwagens, die veel worden gebruikt in de bouw en transportsector. Onze digitale visitekaartjes vergemakkelijken voor Ginaf Trucks het onderhouden van hun professionele netwerk en relaties, zowel lokaal als internationaal.

Case

Greenberg Traurig

Met kantoren over de hele wereld is Greenberg Traurig bekend om hun uitgebreide juridische dienstverlening en hun toewijding aan klantgerichte oplossingen. Onze digitale visitekaartjes vergemakkelijken de wereldwijde communicatie en netwerkmogelijkheden voor hun advocaten, waardoor ze gemakkelijk in contact kunnen blijven met cliënten en collega’s. Deze kaartjes weerspiegelen de professionele en moderne benadering van Greenberg Traurig, waardoor ze op de voorgrond blijven in de snel veranderende juridische sector.

Case

BBC Studios Benelux

BBC Benelux, deel van de wereldbekende British Broadcasting Corporation is bekend om zijn top tv- en radioprogramma’s. Onze visitekaartjes helpen hen om makkelijk in contact te blijven met hun partners en collega’s, wat erg belangrijk is in de wereld van media en entertainment. Deze kaartjes maken het voor BBC Benelux eenvoudiger om te netwerken en in contact te komen met mensen over de hele wereld.

voorbeeld visitekaartje
Case

Schiphol Travel International

Wizard Card heeft voor Schiphol Travel International, een van de grootste zakenreisorganisaties in Nederland en een belangrijke speler op wereldniveau, digitale visitekaartjes ontwikkeld. Schiphol Travel International staat bekend om hun 5-sterren service en uitgebreide online tools. Ze garanderen de beste tarieven, bieden geavanceerde rapportagetools en zorgen voor professionele ondersteuning. Onze digitale visitekaartjes helpen Schiphol Travel International om hun netwerk van zakelijke relaties te onderhouden en uit te breiden, wat cruciaal is in de dynamische wereld van zakenreizen.

Trustpilot
Case

Matrix Fitness

Voor Matrix Fitness, de grootste fabrikant van professionele fitnesstoestellen ter wereld, hebben wij de digitale visitekaartjes ontworpen. Matrix Fitness doet meer dan enkel fitnessapparatuur van topkwaliteit leveren; ze bieden ondersteuning in ruimteontwerp, inrichting, financiële vraagstukken, personeelstraining en marketingmogelijkheden. Onze digitale visitekaartjes ondersteunen Matrix Fitness in hun streven naar kwaliteit, service, productontwikkeling, innovatie en klantgerichtheid. Deze kaartjes zijn een waardevolle tool voor Matrix Fitness, waarmee ze effectief kunnen communiceren en netwerken.

Matrix voorbeeld visitekaartje
Case

Julius Clinical

Voor Julius Clinical, een vooraanstaand onderzoekscentrum in de klinische geneeskunde, hebben we de digitale visitekaartjes verzorgd. Deze kaartjes weerspiegelen de recente vernieuwing van hun huisstijl, waarmee Julius Clinical zijn innovatieve aanpak en leiderschap in medisch onderzoek en klinische trials benadrukt. Onze visitekaartjes ondersteunen Julius Clinical in hun netwerkactiviteiten met gezondheidsprofessionals over de hele wereld, en zijn een cruciaal hulpmiddel voor effectieve communicatie en het smeden van waardevolle connecties, allemaal in lijn met hun vernieuwde en moderne uitstraling.

Case

Van Lier B.V.

Voor Van Lier, een prestigieus Nederlands merk van luxe heren- en damesschoenen, heeft Wizard Card stijlvolle digitale visitekaartjes ontwikkeld. Deze kaartjes vangen de essentie van het merk Van Lier en zijn een perfecte aanvulling op hun stijlvolle en kwalitatief hoogstaande schoenen.

Case

Dutch bedding company /
M-line

Voor M line, een toonaangevend merk in slaapsystemen van DBC Nederland en onderdeel van Beter Bed Holding B.V., heeft Wizard Card unieke digitale visitekaartjes ontworpen. Met onze digitale visitekaartjes ondersteunen we M-line in hun missie om hoogwaardige slaapervaringen te bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Case

Unilever

Unilever is een wereldleider in consumentengoederen met een breed scala aan bekende merken. Unilever is actief in meer dan 190 landen, is bekend om hun inzet voor duurzaamheid en innovatie in producten die dagelijks door miljarden mensen worden gebruikt. Met een focus op duurzaamheid en innovatie, passen deze kaartjes perfect bij Unilever’s missie om een positieve sociale impact te maken en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van de moderne consument.

Case

Harmony Relocation B.V.

Voor Harmony Relocation Network, een coöperatief netwerk van verhuisbedrijven, heeft Wizard Card speciaal afgestemde digitale visitekaartjes ontwikkeld. Harmony, dat wereldwijd verhuis- en relocatiediensten aanbiedt voor zowel bedrijven als particulieren, staat bekend om hun uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Case

ESET Nederland

Voor ESET, een toonaangevend bedrijf in cybersecurity, hebben wij innovatieve digitale visitekaartjes ontworpen. ESET, bekend om hun geavanceerde beveiligingsoplossingen die miljoenen gebruikers wereldwijd beschermen tegen cyberdreigingen, benut onze digitale visitekaartjes om hun netwerk van klanten en partners effectief te beheren en uit te breiden. Deze kaartjes stellen ESET in staat om op een veilige en efficiënte manier verbinding te maken, wat essentieel is in de snel veranderende wereld van internetbeveiliging.

Case

Arco Information

Voor Arco Information, een expert in document- en workflowbeheer, heeft Wizard Card op maat gemaakte digitale visitekaartjes gecreëerd. Arco Information, gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van geavanceerde documentbeheersystemen, gebruikt onze digitale visitekaartjes om hun professionele relaties en netwerkmogelijkheden te versterken.

Case

Wittebrug Autobedrijven

Wittebrug Autobedrijven, een prominente speler in de autobranche die vanuit 20 vestigingen in en rond Den Haag, Delft, Westland, Leiden, de Duin- & Bollenstreek, Zoetermeer en Rotterdam opereren. Als een vooraanstaand autobedrijf biedt Wittebrug een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, onderhoud en leasing van voertuigen. Onze kaartjes weerspiegelen de professionele uitstraling van Wittebrug en vergemakkelijken de connectie met hun klanten in een snel evoluerende automarkt.

Case

Yur Advocaten

Voor Yur Advocaten, een vooraanstaand advocatenkantoor, heeft Wizard Card moderne digitale visitekaartjes ontworpen. Yur Advocaten, gevestigd in Rotterdam, staat bekend om hun deskundigheid en toewijding aan juridische excellentie. Onze digitale visitekaartjes ondersteunen hun missie om toegankelijke en efficiënte juridische dienstverlening te bieden, en vergemakkelijken het netwerken met cliënten en collega’s in de juridische sector.

Case

Dalco Food B.V.

Voor Hilton Foods Dalco, een gerenommeerde specialist in het co-creëren van vegetarische en veganistische producten, heeft Wizard Card digitale visitekaartjes ontworpen. Gevestigd in Oss en Oosterhout, produceert Hilton Foods Dalco een breed scala aan smakelijke maaltijdcomponenten, fingerfood en snacks, in nauwe samenwerking met hun klanten om de beste producten voor de consument te ontwikkelen. Als onderdeel van Hilton Foods, een internationale partner in zowel dierlijke als plantaardige eiwitten, benadrukken onze digitale visitekaartjes Hilton Foods Dalco’s toewijding aan kwaliteit en innovatie in diverse voedingscategorieën.

Case

Dynaf Curaçao

Al meer dan twintig jaar voorziet Dynaf met volle overgave en expertise de regio van hoogwaardige energieoplossingen. Hun aanpak gaat veel verder dan het leveren van energie alleen; het gaat om een krachtige samenwerking en het opbouwen van een duurzame toekomst. Bij Wizard Card begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en continuïteit in energievoorziening, waarden die Dynaf hoog in het vaandel draagt. Onze digitale visitekaartjes helpen Dynaf om hun uitgebreide diensten en toewijding aan veilige en ononderbroken energievoorziening effectief te communiceren.

Je eigen digitale visitekaartje

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld