Ga terug

Klantverhaal: Leonardo Hotels

Leonardo hotels visitekaartje

We stellen je graag voor aan Leonardo Hotels, een prestigieuze hotelketen met wereldwijd 270 hotels in meer dan 118 bestemmingen. In 2022 zijn ze begonnen met het gebruiken van onze digitale visitekaartjes. In deze blog vertellen ze je waarom ze hiervoor hebben gekozen en hoe ze het vinden om met Wizard Card te werken. Je krijgt een kijkje in hun wereld en ziet hoe deze stap het netwerken makkelijker en leuker heeft gemaakt.

Leonardo Hotels

Bij Wizard Card zijn we trots om samen te werken met Leonardo Hotels, een keten die bekend staat om hun diversiteit, toewijding en relaxte benadering. Een team bestaande uit medewerkers van verschillende nationaliteiten en achtergronden, met als doel elke gast volledig naar zijn of haar zin te maken. Of je nu kiest voor een romantisch weekendje weg, een verblijf tijdens je zakenreis, of het succesvol organiseren van een evenement; bij Leonardo Hotels ben je aan het juiste adres.

Elk hotel in het portfolio houdt de lokale tradities in ere en biedt iets authentieks. Dit is wat er ook verwachten van de gasten: kom zoals je bent. Waar je ook vandaan komt en waarheen je ook gaat, wees jezelf en voel je goed!

Kwaliteit

Ondanks de verscheidenheid aan merken en hotels binnen hun portfolio, zijn ze toegewijd aan één glashelder doel: het bieden van kwaliteit. Leonardo Hotels zorgt ervoor dat de gast simpelweg kan genieten. Verwacht comfortabele bedden, een uitgebreid ontbijt, en gastvrijheid met een brede lach; service die gewoon goed voelt.

Leonardo hotel Vinkeveen

Easy-going

Met Leonardo Hotels ben je slechts een stap verwijderd van waar je moet zijn, en ook binnen de hotels maken ze de organisatie van jouw meeting of event a piece of cake. Geen gedoe, geen stress. Ze gaan net even dat stapje verder om jouw vergaderingen of evenement een succes te maken.

Vergaderzaal Leonardo royal hotel

Zaken doen ze graag zo gemakkelijk mogelijk, voor zowel de gast als de werknemers. Daarom zijn ze bij Leonardo Hotels altijd op zoek naar mogelijkheden om te innoveren. Op die manier maken ze het allemaal net even iets gemakkelijker en dus net even iets leuker.

Leonardo Hotels heeft wereldwijd 270 hotels in meer dan 118 bestemmingen. Van een simpelweg lekker verblijf met Leonardo, tot een elegant verblijf met Leonardo Royal, een uniek verblijf met Leonardo Boutique, een hip verblijf met NYX Hotels en een buitengewoon luxe verblijf met Leonardo Limited Editions.

Waarom de overstap naar digitale visitekaartjes?

Leonardo Hotels is stapsgewijs overgegaan naar de digitale visitekaart. Dit omdat het maatschappelijk verantwoord werken hoog in het vaandel ligt. Leonardo Hotels wil bijdragen aan een betere toekomst voor de wereld en stapels papieren visitekaartjes is niet meer van deze tijd.

Wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon op zak? Door het scannen van de kaart, kan niemand een papieren kaartje kwijt raken en zal je relatie altijd jouw gegevens bij de hand hebben. Tijdens afspraken, beurzen en evenementen hoeven de Sales collega’s niet meer stapels kaartjes mee te nemen, maar hebben ze aan een pasje genoeg. Wanneer er iemand uit dienst gaat kunnen we de kaart eenvoudig omzetten naar een nieuwe medewerker.

Wij merken dat onze klanten het leuk vinden omdat het anders is dan anders. Soms zijn zij nog een beetje huiverig omdat ze niet weten hoe het werkt en wat het precies is, maar na een korte uitleg zijn ze vaak enthousiast en vinden ze het tof en vernieuwend. Het werkt goed en er zijn nooit problemen met het uitwisselen van gegevens.

De samenwerking met Wizard card

De samenwerking tussen Leonardo Hotels en Wizard card wordt ervaren als zeer prettig. Er wordt altijd snel gecommuniceerd en gehandeld. Er is veel informatie beschikbaar over hoe het product werkt en vernieuwingen worden altijd tijdig en duidelijk gecommuniceerd.