Ga terug

Deel je kaart met Google of Apple wallet

Onze Card manager biedt de mogelijkheid om je digitale visitekaartje te delen via de Google en Apple Wallet. In dit hulp artikel laten we je stap voor stap zien hoe je je kaart kunt delen via deze populaire wallets. Door je visitekaartje toe te voegen aan je wallet heb je deze altijd bij de hand.

Wat is een Apple wallet?

De Apple Wallet is een mobiele app voor iOS-apparaten waarmee gebruikers digitale passen, zoals creditcards, vliegtickets, klantenkaarten en andere soorten passen, kunnen opslaan en beheren. Het is vergelijkbaar met een fysieke portemonnee, maar dan digitaal. Door passen toe te voegen aan de Apple Wallet, kunnen gebruikers ze gemakkelijk en snel oproepen en gebruiken zonder de fysieke pas bij zich te hebben. De Apple Wallet is standaard geïnstalleerd op alle iPhones.

apple wallet

Wat is een Google Wallet?

Google Wallet was een digitale portemonnee die ontwikkeld werd door Google. Google Wallet is in 2011 gelanceerd door Google en is nu bekend als Google Pay. Het is een digitale portemonnee die gebruikt kan worden om online aankopen te doen en in winkels te betalen. Naast het opslaan van betaalkaarten en creditcards, kan de Google Wallet ook andere pasjes opslaan, zoals klantenkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten voor vluchten en meer. Dit maakt het een handige en gebruiksvriendelijke optie voor het beheren van al je pasjes en kaarten vanaf je Android-toestel.

Google wallet

Hoe voeg je het visitekaartje toe aan je Wallet?

Optie 1 – Scannen van QR-code

 1. Log in op je Card manager-account.
 2. Ga naar het profiel met het visitekaartje dat je aan je wallet wilt toevoegen.
 3. Selecteer het visitekaartje en klik op de “Wallet” knop.
 4. Er verschijnt een QR-code die je kunt scannen met je smartphone.
 5. Als je een iPhone hebt, wordt je gevraagd om het visitekaartje toe te voegen aan je Apple Wallet. Klik op “Voeg toe aan Apple Wallet” en volg de stappen.
 6. Als je een Android-telefoon hebt, wordt het visitekaartje toegevoegd aan je Google Pay. Open de Google Pay-app op je telefoon en zoek naar je visitekaartje om deze te bekijken.

Optie 2 – E-mail

 1. Log in op je Card manager-account.
 2. Ga naar het profiel met het visitekaartje dat je aan je wallet wilt toevoegen.
 3. Selecteer het visitekaartje en klik op de “Wallet” knop.
 4. Onder de QR-code verschijnt een veld met om je email aders in te voeren, vul deze in.
 5. Klik op ‘versturen’.
 6. Je ontvangt nu een mail.
 7. Klik op de link (mobiel) of scan de qr-code (desktop) om het visitekaartje toe te voegen aan je gewenste Wallet.
 8. Als je een iPhone hebt, wordt je gevraagd om het visitekaartje toe te voegen aan je Apple Wallet. Klik op “Voeg toe aan Apple Wallet” en volg de stappen.
 9. Als je een Android-telefoon hebt, wordt het visitekaartje toegevoegd aan je Google Pay. Open de Google Pay-app op je telefoon en zoek naar je visitekaartje om deze te bekijken.

Nu is je visitekaartje toegevoegd aan je wallet en kun je het eenvoudig delen door hem te openen in je Apple Wallet of Google Pay-app.

Veel gestelde vragen

Ja, je kunt je digitale visitekaartje eenvoudig verwijderen uit de Google of Apple Wallet door de betreffende kaart in de app te selecteren en de optie te kiezen om de kaart te verwijderen.

Ja, in de Card manager is het mogelijk om de kleur en het logo aan te passen, zodat deze volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf.

Als je de Wallet integratie niet ziet, betekent dit dat je niet beschikt over het juiste abonnement. Deze optie is alleen beschikbaar in het Pro abonnement. Je kunt je abonnement upgraden om toegang te krijgen tot deze functie. Neem hiervoor contact met ons op.

Je eigen digitale
visitekaartje

 • Binnen 2 dagen in huis
 • Jouw eigen design
 • Uitstekend beoordeeld