Kaart voor Tripadvisor reviews

Het verzamelen van Tripadvisor reviews was nog nooit zo eenvoudig.

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld
Tripadvisor review kaart
Waarom een Tripadvisor review kaart?

Slechts één tik verwijderd
van een Tripadvisor review…

NFC kaart

Voorzien van je eigen logo

Elke Tripadvisor Card wordt standaard gepersonaliseerd met jouw logo, dit versterkt de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf.

NFC-technologie

De review kaarten zijn voorzien van een NFC-chip. Hiermee kan informatie draadloos gedeeld wordt over korte afstanden.

QR-code

Voor oudere toestellen die geen NFC ondersteunen, zijn onze kaarten uitgerust met een QR-code. Zo kun je de kaart altijd gebruiken.

Wat is een Tripadvisor review kaart?

Een NFC kaart voor Tripadvisor Reviews is een effectieve tool die het verzamelen van waardevolle feedback op Tripadvisor vereenvoudigt en versnelt. Door de geavanceerde NFC-technologie worden je tevreden klanten met slechts één aanraking van hun telefoon direct naar jouw Tripadvisor-beoordelingspagina geleid. Geen omwegen of zoeken meer; een simpele scan is voldoende. Ideaal om een constante stroom van beoordelingen te genereren en je zichtbaarheid op Tripadvisor te versterken. Maak het je klanten gemakkelijk en zie hoe de positieve beoordelingen binnenstromen! 🟢🟢🟢🟢🟢

nfc review kaart tripadvisor

Voordelen van een TripAdvisor review kaart

Verzamel waardevolle feedback

Het actief verzamelen van klantbeoordelingen via Tripadvisor is een cruciale stap om feedback over je diensten te verkrijgen. Deze feedback is niet alleen nuttig voor potentiële klanten die jouw bedrijf overwegen, maar biedt ook inzichten voor jezelf. Door aandachtig te luisteren naar wat je gasten te zeggen hebben, kun je sterke punten identificeren en gebieden voor verbetering aanpakken. Het uiteindelijke doel is om de klantervaring te verbeteren, wat leidt tot hogere klanttevredenheid, loyaliteit en uiteindelijk een betere reputatie op TripAdvisor.

Verhoog de geloofwaardigheid

Het verzamelen van klantbeoordelingen op Tripadvisor speelt een grote rol in het verhogen van de geloofwaardigheid van je bedrijf. In een wereld waar online beoordelingen vaak de doorslag geven bij beslissingen van consumenten, zijn positieve beoordelingen van essentieel belang. Ze geven potentiële gasten het vertrouwen dat jouw diensten of producten van goede kwaliteit zijn. Een goed aantal positieve beoordelingen op een prominente platform als TripAdvisor kan de doorslaggevende factor zijn die nieuwe klanten overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen.

Verbeterde ranking op Tripadvisor

Hoe meer positieve reviews je ontvangt, hoe hoger je verschijnt in de zoekresultaten van Tripadvisor, wat leidt tot verhoogde zichtbaarheid en meer klanten.

Bestelproces: in 4 stappen in huis

Bestel je eigen Wizard cards Al vanaf € 14,95

Nu bestellen

Bestellen

Bestel de kaart eenvoudig online via onze webshop.

Aanleveren

Na je bestelling ontvang je een mail voor het aanleveren van je logo en de Google review link.

Ontwerp

Zodra wij het logo en de link hebben ontvangen, ontvang je spoedig een ontwerp via de mail. Wanneer je hier akkoord op geeft, zal de kaart in productie genomen worden.

Verzending

Na akkoord, wordt je bestelling al binnen 24 uur (op werkdagen) verzonden.

Veel gestelde vragen

Tripadvisor is de meest populaire beoordelingssite ter wereld, bekend om zijn uitgebreide verzameling recensies en meningen over uiteenlopende toeristische diensten. De site biedt een platform waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen over hotels, restaurants, en andere toeristische attracties. Met miljoenen beoordelingen en bijdragen van reizigers over de hele wereld, fungeert Tripadvisor als een essentiële bron van informatie voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare inzichten en aanbevelingen voor hun reizen.

De Tripadvisor review kaart werkt op de meeste moderne smartphones die voorzien zijn van NFC-technologie. Voor oudere toestellen zonder NFC, zijn onze kaarten uitgerust met een QR-code. Zo is de kaart altijd te scannen.

De Tripadvisor Review kaart is een effectieve manier om klantbeoordelingen op Tripadvisor te stimuleren. Deze kaart, uitgerust met NFC-technologie en een qr-code, maakt het proces van het achterlaten van een beoordeling op Tripadvisor eenvoudig en snel voor klanten.

Wanneer klanten de kaart ontvangen, kunnen ze deze scannen, waarna ze worden doorgestuurd naar de Tripadvisor-beoordelingspagina van jouw bedrijf. Dit voorkomt gedoe van het handmatig zoeken naar jouw bedrijf en maakt het proces van het geven van feedback naadloos en moeiteloos.

Nee, de Tripadvisor review kaart heeft geen limiet voor het aantal keren dat deze kan worden gescand of gebruikt. Je kunt de kaart blijven gebruiken om zoveel mogelijk recensies te verzamelen.

Ja, je kunt absoluut twee of meer Tripadvisor review kaarten bestellen, elk met een eigen, unieke link en logo. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met instructies over hoe je de verschillende Google Review links en logo’s kunt aanleveren. Stuur ons vervolgens een aparte e-mail naar info@wizardcard.nl met je bestelnummer als onderwerp. Wij zorgen er dan voor dat elke kaart wordt gepersonaliseerd met de door jou opgegeven links.

Ja, wij lezen de NFC-chip in met jouw unieke Tripadvisor review link en plaatsen een QR-code op de kaart. Hierdoor is de Tripadvisor review kaart direct klaar voor gebruik. Je kunt na ontvangst dus direct aan de slag met het verzamelen van reviews.

Hulp

Staat jouw specifieke
vraag er niet tussen?

Bekijk onze hulpdocumenten