Plastic visitekaartjes

Of je nu een goede indruk wil achterlaten, of iemand iets origineels wilt overhandigen waardoor ze je niet snel zullen vergeten: het kan met een plastic visitekaartje! Visitekaartjes van plastic kunnen goed tegen een stootje, zijn waterdicht en zijn bovendien mooi afgewerkt . Deze pvc kaartjes lijken op creditcards en zijn voorzien van mooie ronde hoeken. Onze visitekaartjes zijn daarnaast ook nog voorzien van NFC, zo maak je dus altijd een goede eerste indruk!

nfc visitekaart

Plastic visitekaartjes laten ontwerpen

Iedereen wil natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. En daar kan een uniek visitekaartje je goed bij helpen. Het is namelijk niet alleen een handig middel om snel even je contactgegevens aan iemand te kunnen overhandigen, maar een uniek visitekaartje geeft ook direct een bepaalde indruk van een bedrijf. Een visitekaartje moet er daarom betrouwbaar en professioneel uitzien.

Ben jij zelf niet zo handig met het ontwerpen van een visitekaartje of weet jij niet goed wat mooi is of werkt voor jouw organisatie? Dan kunnen wij je helpen bij het ontwerpen van een mooi en uniek visitekaartje dat perfect past bij de uitstraling van je bedrijf! Of het nou een modern, stijlvol of eenvoudig plastic visitekaartje moet worden, wij maken een ontwerp waarmee jij tevreden bent!

Uiteraard kun jij daarin zelf bepalen wat er op het kaartje vermeld moeten worden. Denk aan een logo met slogan, achtergrond foto’s, persoons namen. Ook bepaal je zelf welke gegevens er op het digitale visitekaartje komen te staan. Je kunt gaan voor volledige contactgegevens zoals naam, functie, adres, telefoonnummer, email adres en website. Maar je kunt ook bijvoorbeeld ook je social media profielen kwijt.

Voordelen van plastic pvc visitekaartjes

Bestel je eigen Wizard cards Al vanaf € 34,50

Nu bestellen

Mooie uitstraling

Een plastic visitekaartje kreukt niet, en is, in tegenstelling tot de standaard visitekaartjes van karton stuk meer sprankelend van kleur.

Kan tegen een stootje

Een PVC kaartje kan goed tegen een stootje en is bovendien waterdicht. Wanneer je het kaartje in je portemonnee bewaart gaat hij jaren lang mee.

Voorzien van NFC-chip

Onze plastic visitekaartjes worden geleverd met NFC. Zo link je gemakkelijk naar je digitale visitekaartje.

Duurzaam

Pvc visitekaartjes gaan lang mee en kunnen vaker gebruikt worden. Daarnaast heb je van ons visitekaartje maar 1 kaart nodig.

plastic visitekaartje digitaal

Plastic visitekaartje drukken

Heb jij een prachtig ontwerp gemaakt voor jouw nieuwe visitekaartje? Dan ben je klaar en kunnen we de plastic visitekaartjes drukken. Je kunt een pvc visitekaartje laten ontwerpen, maar je kunt een visitekaartje natuurlijk ook laten drukken met eigen ontwerp. Gaaf toch?

De visitekaartjes worden geprint op een formaat dat lijkt op dat van een bankpas of creditcard. Standaard worden de kaartjes dubbelzijdig en full colour geprint. Ook ze zijn de visitekaartjes aan de achterkant voorzien van een QR-code. Deze QR-code zorgt er voor dat de telefoons zonder NFC het visitekaartje ook kunnen scannen.

Je eigen digitale plastic
visitekaartje

  • Binnen 2 dagen in huis
  • Jouw eigen design
  • Uitstekend beoordeeld