Ga terug

Facebook-pixel instellen

De Facebook Pixel is een krachtige tool die kan helpen bij het optimaliseren van je marketinginspanningen op Facebook. Door de Facebook Pixel in te stellen in de Card Manager, kun je eenvoudig bijhouden welke bezoekers jouw visitekaartjes gebruiken en deze informatie gebruiken om gerichte advertenties te maken en zo meer leads te genereren. In deze handleiding leggen we uit hoe je de Facebook Pixel kunt instellen in de Card manager.

Wat is een facebook-pixel?

Een Facebook-pixel is een stukje code dat je op je digitale visitekaartje kunt plaatsen om het gedrag van de bezoekers te volgen. Hierdoor kun je gerichte advertenties tonen aan mensen die eerder je visitekaartje hebben geopend. De pixel verzamelt gegevens over het gedrag van de bezoekers en geeft deze informatie door aan Facebook, zodat je doelgerichte advertenties kunt maken. Het gebruik van een Facebook-pixel kan de effectiviteit van je advertenties verhogen en helpen bij het behalen van je marketingdoelstellingen

Pixel ID opzoeken Meta

 1. Log in op je Meta Business-account.
 2. Klik op het tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek en klik vervolgens op Gegevensbronnen in het linkermenu.
 3. Klik op Pixels.
 4. Kopieer de ID onder de naam van je pixel.

 

Meta Pixel integreren in de card manager

 1. Log in in je card manager account
 2. Ga naar het gewenste profiel en klik op de knop ‘Aanpassen’
 3. Voer onder Tracking pixels het Pixel ID in
 4. Klik op Opslaan.

Veel gestelde vragen

Ja, om de Facebook-pixel te integreren in de Card manager, heb je een Facebook-advertentieaccount nodig. Dit is nodig omdat de Pixel informatie over de advertenties op Facebook bijhoudt en zo inzicht geeft in het gedrag van je doelgroep.

Nadat je het Pixel ID hebt ingevoerd in de Card manager en opgeslagen, kun je de Facebook-pixel helper gebruiken om te controleren of de Pixel correct is geïntegreerd op je visitekaartjes.

Nee, dat is niet mogelijk.

Als je de Facebook-pixel integratie wilt gebruiken, dan is het noodzakelijk om een Pro abonnement af te nemen. Als je deze optie niet ziet, betekent dit dat je huidige abonnement niet toereikend is en dat je deze moet upgraden om toegang te krijgen tot deze functie.

Je eigen digitale
visitekaartje

 • Binnen 2 dagen in huis
 • Jouw eigen design
 • Uitstekend beoordeeld