Ga terug

Update: Card manager december 2023

Card manager update banner

We zijn verheugd om de recente updates aan onze Card Manager aan te kondigen. Deze updates zijn ontworpen om jouw ervaring met het beheren van digitale visitekaartjes nog soepeler en effectiever te maken. Ontdek wat er allemaal veranderd is!

Nieuwe layout

Nadat onze huisstijl en website eerder dit jaar een grote upgrade hebben gekregen, kon de Card Manager natuurlijk niet achterblijven. De nieuwe layout biedt een frisse, moderne uitstraling die niet alleen aangenaam is voor het oog, maar ook de gebruiksvriendelijkheid verbetert.

dashboard

Uitgebreide Card analytics

We begrijpen hoe belangrijk data is voor onze klanten. Daarom hebben we de Card Analytics geoptimaliseerd, zodat je een beter totaalbeeld krijgt van de kaarten binnen je bedrijf. Ons vernieuwde overzicht maakt het voor beheerders eenvoudiger en overzichtelijker om de prestaties van medewerkers bij te houden. Zo zie je wie de meeste connecties met zijn digitale visitekaartje maakt binnen een bepaalde periode. Je kunt resultaten filteren op specifieke datums en op eventuele verschillende bedrijfsprofielen, wat ideaal is voor evenementen of conferenties.

Nieuw: Analytics per kaart

Nu kun je gedetailleerde analytics per kaart bekijken, waardoor je een beter inzicht krijgt in hoe de digitale visitekaartjes binnen jouw bedrijf presteren. Deze informatie kan bijvoorbeeld handig zijn voor het optimaliseren van je netwerkstrategieƫn.

Analytics per kaart

Je kunt nu per kaart het aantal weergaven, klikken op links, downloads van contactgegevens en verzamelde leads inzien. Daarnaast kun je nu ook filteren op een gewenste datum. Dit kan bijvoorbeeld meer inzicht geven over het gebruik tijdens beurzen of evenementen. Deze update is voor alle type abonnementen beschikbaar.

Nieuw: LinkedIn Insight Tag

Naast de Facebook pixel integratie bieden wij nu ook de optie aan voor LinkedIn. Met de LinkedIn Insight Tag, kun je bezoekers van de digitale visitekaartjes opnieuw bereiken met gepersonaliseerde advertenties op LinkedIn. Dit is bijzonder effectief omdat het je in staat stelt om specifiek te richten op personen die al interesse hebben getoond in je product of dienst. Deze functie is beschikbaar vanaf het Pro abonnement.

Beveiliging

We hebben recentelijk enkele beveiligingsupdates uitgevoerd aan onze Card Manager. Deze updates zijn specifiek gericht op het versterken van onze beveiligingsmaatregelen, zodat uw informatie nog beter beschermd is.

Tweestapsverificatie

Om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je account, hebben we tweestapsverificatie toegevoegd. Door deze tweede authenticatiefactor is het veel moeilijker voor onbevoegden om toegang te krijgen tot je account, zelfs als ze je wachtwoord hebben.

Extra Social media opties

Tot slot hebben we onze social media functionaliteiten verder uitgebreid. Je kunt nu naast de gebruikelijke platforms ook links toevoegen naar Vimeo, Soundcloud, Twitch of Discord accounts. Deze toevoeging biedt je de mogelijkheid om een breder scala aan online aanwezigheid en creatieve uitingen te delen met je netwerk.

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan. Neem hiervoor even contact met ons op.

Wanneer je de eerst volgende keer inlogt, zul je een melding zien voor het instellen van de tweestapsverificatie. Voor meer informatie over de werking hiervan, lees het artikel; Hoe werkt de tweestapsverificatie?