Ga terug

Hoe werkt het bestelproces voor Resellers

Het bestelproces

 1. Log in op de webshop met je reseller account.
 2. Klik op bestellen.
 3. Selecteer het aantal gewenste visitekaartjes dat je wilt bestellen en klik op ‘Ga verder’. (De korting wordt pas zichtbaar in de winkelwagen)
 4. De stap Card manager, kun je overslaan.
 5. Rond je bestelling af.
 6. Het aantal te gebruiken kaarten in de card manager, wordt verhoogd.
 7. Maak de digitale kaarten aan in de card manager, en maak deze naar wens op.
 8. Ontwerp de fysieke kaarten en voeg de QR-codes toe.
 9. Upload en verstuur het Indesign Pakket incl. de QR-codes.
 10. Wij printen de kaarten, lezen de chips in en versturen het pakket.

Werktekening downloaden

Allereerst is het handig om de werktekening te downloaden. Zo kun je direct aan de slag met het ontwerpen van de visitekaartjes in Adobe Indesign! Mocht je vragen hebben, dan staan wij altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Tips voor de ontwerper

Lettertypes

 • Maak je bestanden altijd 1:1 op.
 • De minimale lettergrootte die we aanraden is 7 pt. De leesbaarheid is ook afhankelijk van het lettertype dat gebruikt wordt.
 • Gebruik geen THIN fonts. Deze zijn vaak te dun om mooi en leesbaar te kunnen printen.

Opmaak

 • Wij raden aan om de visitekaartjes op te maken in Adobe InDesign en het bestand als Indesign pakket aan te leveren. Zorg ervoor dat het ontwerp is voorzien van de qr-codes.
 • Als je gebruik maakt van lijnen en strepen mogen deze niet dunner zijn dan 0,5 pt. Diapositieven lijnen moeten tenminste een dikte van 0,5 pt hebben. We adviseren lijnen op te bouwen uit 1 kleur, vanwege de registerverschillen.
 • Doordat kunststof een werkend materiaal is en we onder hitte produceren kunnen er registerverschillen ontstaan, hierom raden we het gebruik van kaders af.

Kleuren

 • Sommige felle kleuren zoals oranje, groen, Pearl effecten metallic kleuren, fluor kleuren of specifieke huisstijl kleuren zijn niet goed genoeg met Full Colour print te reproduceren. De kleuren kunnen dus soms iets afwijken van de huisstijl kleur.

Aanleveren

Is het bestand van je visitekaartjes ontwerp te groot om te versturen via het formulier? Verstuur de bestanden dan via Wetransfer.com.

Veel gestelde vragen

Je kunt op verschillende manieren betalen. We accepteren bankoverschrijvingen, betalingen met iDeal, creditcard en Paypal.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om te betalen per factuur. Kies hiervoor de optie ‘Directe bankoverschrijving’ in het bestelproces. Wij bieden een betalingstermijn van 14 dagen aan. De order wordt pas in behandeling genomen, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Natuurlijk! Je krijgt gewoon een trackingnummer waarmee je je bestelling kunt volgen. Zo weet je altijd waar je pakketje zich bevindt en wanneer het ongeveer bij je zal zijn.

Ja, dat kan. Vul dan bij het afleveradres de adresgegevens van de klant in.

Dit kan maximaal 60min duren.

Om een Reseller te worden, kunt je een formulier invullen. Ons team zal je dan voorzien van de nodige informatie en begeleiding om het proces op te starten. Het indienen van een aanvraag is geen garantie op een reseller account.

Je eigen digitale
visitekaartje

 • Binnen 2 dagen in huis
 • Jouw eigen design
 • Uitstekend beoordeeld