Ga terug

Origineel kerstgeschenk personeel 2023

Origineel kerstgeschenk voor personeel

Waarom een origineel kerstgeschenk voor je personeel?

Je personeel verras je niet alleen omdat het kerst is, maar vooral als blijk van waardering. Aankomen met saaie of goedkope kerstgeschenken is dus een no-go. Je personeel zal je bedrijf of organisatie meer gaan waarderen, als ze zien dat je er tijd en energie in hebt gestoken. Een persoonlijke touch wordt vaak erg gewaardeerd. In een kerstpakket kunnen allerlei lekkernijen worden gestopt. Maar een uniek kerstcadeau is net even wat anders. Het zal je personeel verbazen en verrassen. Op deze manier uit je als bedrijf extra respect naar je personeelsleden. Het gaat om de symboliek die erachter zit. Bovendien zorgt het voor waardering en dankbaarheid.

Een uniek kerstgeschenk waar iedereen wat aan heeft

Wil je dit jaar een praktisch kerstcadeau voor op het werk geven, waar iedereen wat aan heeft? Geef dan een digitaal visitekaartje cadeau. Met een digitaal visitekaartje weet je zeker dat je personeel in 2024 een goed indruk maakt bij nieuwe zakelijke relaties. Dit visitekaartje is zelfs in te zetten bij verschillende gelegenheden. Denk aan beurzen, afspraken maar ook videogesprekken. Een digitaal visitekaartje is ook op verschillende manieren te delen. Zo biedt de Wizard card al 2 mogelijkheden, NFC en een Qr-code. Mocht je denken, wat is NFC? Dit is een chip die het mogelijk maakt om data over te dragen op kleine afstand. Deze technologie wordt ook gebruikt bij contactloos betalen. De QR-code maakt de kaart toegankelijk voor oude toestellen zonder NFC. Een QR-code scannen kan met vrijwel iedere smartphone.

Met een digitaal visitekaartje deel je meer dan alleen de standaard contactgegevens. Het biedt tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld social media kanalen, brochures of speciale landingspagina’s te delen. Kortom het perfecte kerstgeschenk voor personeel.

Verschillende soorten kerstgeschenken voor personeel

Het aanbod kerstgeschenken is enorm. Je kunt ze online bestellen, zelf samenstellen bij een groothandel of laten samenstellen bij een lokale winkel. Vaak wordt er gekozen voor een pakket. Deze pakketten zijn dan voorzien met lekkernij voor de feestdagen. Een pakket kan een leuke basis zijn voor een origineel kerstgeschenk. Naast bijvoorbeeld een digitaal visitekaartje is het ook leuk om een uitstapje cadeau te geven of geef elk personeelslid een cadeaubon. Dit kan een cadeaubon voor een romantische rondvaart zijn, een cadeaubon voor een dagje wellness of een cadeaubon voor zijn of haar favoriete webshop. Denk ook aan een uniek kerstdiner in de Rotterdamse Euromast of een bon voor een ontroerende kerstfilm van Pathé thuis. Voorzie deze bon dan van een persoonlijke boodschap.

kerstmarkt

Personeel uitjes

Natuurlijk kun je ook een personeelsuitje naar een kerstmarkt organiseren. Tijdens het Dickensfestijn ga je terug in de tijd van Charles Dickens. Elk jaar is dit evenement in een andere stad te bewonderen. Er lopen verklede acteurs op straat, die allemaal een kermisactiviteit uitbeelden. Dit unieke festival is een ontspannen moment om te ontsnappen, aan de dagelijkse drukte op het werk.

Sportieve winter activiteit

Sportieve activiteit

Ook leuk is om een ticket voor de ijsbaan cadeau te doen, voor wie kan schaatsen. De kerst ijsbaan brengt je volledig in de kerstsfeer. Ook als het in Nederland niet of nauwelijks sneeuwt. Er zijn veel overdekte en kunstmatige ijsbanen in Nederland te vinden. Hier kun je ook een sportief personeelsuitje organiseren. Een leuk uitje voor personeel en relaties.

Duurzame kerstgeschenken personeel

Ook een fysiek cadeau kan een dankbaar gebaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor iets duurzaams als een uitwisbaar notitieboek van steenpapier. Op deze manier kunnen je werknemers digitale notities maken en direct naar de computer scannen. De notities zijn direct uit te wissen en te corrigeren. Er wordt dus geen papier en inkt verspild. Net als de digitale visitekaartjes van Wizard Card, is een uitwisbaar notitieblok duurzaam en goed voor het milieu.

Ook leuk is een “green box” in het kerstpakket. Dit is een bijzonder kerst geschenk. Dit is een pakketje met kleine eco-plantjes. Deze staan leuk op het bureau. Deze plantjes zitten in een box verpakt, met bijvoorbeeld een bedrijfslogo en teksten met een eigen boodschap. Planten geven een natuurlijke uitstraling aan het kantoor en zorgen voor extra zuurstof. Een groener werkklimaat is bovendien goed voor de gezondheid.

Nationale Groene Cadeaubon

Wil je je personeel zelf een duurzaam cadeau uit laten kiezen? Kies dan voor de Nationale Groene Cadeaubon. Voor een zelfgekozen waarde, kan je werknemer zelf een ecologisch cadeau uitzoeken. Je kunt de bon speciaal in kerstverpakking bestellen. Deze kan inclusief kerstpakket aan worden geschaft. Er zijn diverse cadeaus mogelijk. Denk aan biologische etherische (raw) olie, biologische verzorgingsproducten zonder plastic, een ecotuintje, vegan make-up of kaarsen van sojawas en koolzaadwax. Het ideale kerstgeschenk als je een “groen” cadeau wilt schenken.

Verpakking

Last but not least, de verpakking. Geef de uitnodiging voor een personeelsuitje of cadeaubon in mooie kerstenvelop cadeau. Deze kun je in dan als toevoeging in een traditioneel kerstpakket stoppen. Verder kun je het zakelijk geschenk uitbreiden, met bijvoorbeeld heerlijke wijn, bier, borrelhapjes, chocolade, toast, Franse kazen, frisdrank en een gezonde snack zoals(gedroogd) fruit. Vergeet niet om altijd een persoonlijk kaartje toe te voegen.